dilluns, 18 de març del 2019

Club de les Mallerengues CEN: Excursió al Delta de l'Ebre el 24 de març

Blauet anellat a Plegadis

El diumenge 24 de març de 10:30 a 13:30 h farem una visita a la Fundació Plegadis (http://www.plegadis.com/), on podrem veure de primera mà com es fa l’anellament d’ocells. L’ornitòleg Sergi Sales ens explicarà els ecosistemes del Delta de l’Ebre i les aus que hi habiten. Dinarem a la mateixa Fundació Plegadis (cal portar entrepà o carmanyola) i a la tarda farem un recorregut per l’hemidelta sud del Delta de l’Ebre per observar els ocells característics d’aquesta època de l’any.

Inscripcions: Has d’enviar un correu electrònic a birding.catalunya@assoc-cen.org per reservar plaça, indicant nom i cognom, edat i municipi de residència de tots els interessats abans del 22 de març.

Material: Calçat còmode, aigua i, qui es vulgui quedar a dinar, carmanyola o entrepà. Es recomana portar prismàtics i guia d’ocells, qui en tingui.

Monitors: Sergi Sales i Enric Pàmies

Preu: La visita a la Fundació Plegadis té un cost de 8 euros per adult i 5 euros per nen. L’associació CEN accepta donatius per donar suport als nostres projectes de conservació..

Apte per a totes les edats i especialment pensat per a famílies. Les sortides del Club de les Mallerengues CEN estan pensats per a iniciar-se en el món dels ocells.

Places limitades.