Birding Parc Samà


Birding Parc Samà és un nou projecte amb un objectiu és ben simple: volem fer un catàleg de les diferents espècies d'ocells que es troben al parc durant els diferents mesos de l'any.


A continuació podreu accedir a les diferents seccions explicatives d'aquest projecte, però abans seria lògic respondre a la pregunta: per què?
El Parc Samà constitueix un punt d'interès especial a la zona, no únicament per la seva arquitectura, si no pels seus frondosos jardins i el seu gran llac. Conté una gran varietat d'arbres que creen diferents hàbitats molt útils per a diferents espècies d'ocells en cada època de l'any, i el seu gran llac constitueix un punt d'aigua permanent imprescindible per la fauna de la zona.

Animem a tothom que visiti el parc que ens informi dels ocells que ha vist (podeu enviar imatges a l'e-mail birdingcatalunya@gmail.com ), o podeu compartir les vostres fotos d'ocells al "hashtag" d'Instagram següent: #birding_parcsama

Per entendre el projecte, us recomanem visitar els següents articles. Tots ells seran actualitzats de forma constant, a mesura que es vagin realitzant noves observacions d'aus i altres animals.

- Ocells presents al Parc Samà
- Menjadores per a ocells 
- Taller de caixes niu, menjadores i hotels d'insectes (04/05/19)
- Anellament d'ocells al Parc Samà (05/05/19)
- Anellament de dos polls de xoriguer comú (08/07/21)
- Anellament d'ocells (17/02/23)
- Ocells observats el 2019
- Puputs
- Ànecs
- Gaigs, oriols, picots i raspinells
- Rapinyaires

- Sobre el Parc Samà
- Hàbitats presents al parc
- Fauna introduïda al parc
- Fauna no ornitològica present al parc


Vista general del Parc Samà
Vista general del Parc Samà

Aquest projecte ha estat iniciat el 29-07-17.