divendres, 5 de novembre del 2021

4t concurs de fotografia d'ocells

(Imatges de Niko López, WildOnNatura i Rafa Jiménez)


Birding Catalunya i Herrerillo.com organitzem conjuntament el 4t Concurs de Fotografia d'Ocells, patrocinat un cop més per Tundra Ediciones.

REQUISITS

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies.
Les fotografies hauran de tenir com a protagonista qualsevol espècie d'ocell al seu hàbitat, i es valorarà la composició, originalitat i qualitat de la fotografia. Les imatges rebudes, que seguiran essent propietat dels autors, passaran a formar part de l'arxiu de Herrerillo.com i BirdingCatalunya.com i, per tant, podran reproduir-se a aquests portals per a il·lustrar fitxes i articles relacionats amb les espècies pertinents, sempre mencionant-ne l'autor. Mitjançant l'enviament de les imatges el participant accepta aquestes condicions i confirma que les fotografies són de la seva propietat. En el cas que un participant envii una fotografia de la que no en sigui l'autor passarà a ser automàticament desqualificat del concurs.

PRESENTACIÓ DE LES IMATGES
Els participants podran presentar les seves fotografies al concurs de 3 maneres diferents:
- Mitjançant un correu electrònic: birdingcatalunya@gmail.com
- A Instagram, compartint les imatges amb el hashtag #concurso_herrerillo
- A Twitter, compartint les imatges amb el hashtag #concurso_herrerillo

TERMINIS
El termini per presentar les fotografies s'inicia el dia 04/11/21 a les 00.00h i finalitza el dia 19/11/21 a les 23:59h, en que es tancarà la recepció d'imatges.
Durant aquella setmana publicarem un article amb les imatges finalistes i ens posarem en contacte amb el guanyador mitjançant el mitjà que hagi utilitzat per enviar les fotografies per tal de demanar-li les dades per l'enviament del premi.

PREMI
El premi, per a un únic guanyador, és el següent lot de llibres i guies desplegables Tundra:
- Cuaderno de campo de Sierra Morena
- Viaje a las rapaces
- Dulce canto de un pájaro en el jardín
- Grandes aves en vuelo
- Cetáceos
- Mamíferos carnívoros
- Rapaces diurnas
- Ungulados
- Setas y hongos

El jurat encarregat d'escollir el guanyador del concurs estarà format per dos representants de Tundra Ediciones, i per Enric Pàmies, de Herrerillo.com/Birding Catalunya.