diumenge, 17 d’octubre del 2021

Aves de Macaronesia

Aves de Macaronesia - Lynx Edicions

Aves de Macaronesia
Autors: GARCIA-DEL-REY, E.
Editorial: Lynx Edicions
Any: 2011
Pàgines: 342
Idioma: Castellà
Enquadernació: Tapa dura
Isbn: 978-84-96553-70-5

La regió coneguda com Macaronesia inclou diferents arxipèlags de l'Atlàntic, com les Illes Canàries, les Açores, Madeira i Cap Verd. Les tres primeres, a més a més, formen part de països europeus (Espanya i Portugal) i és per aquest motiu que molts ocellaires estan interessats en observar-hi ocells: entren dins les llistes dels respectius països i també d'Europa quan, en canvi, per la seva ubicació al bell mig de l'Atlàntic o a prop de les costes africanes fa que les aus que s'hi poden observar són força diferents de les del continent.

Un cop més, Lynx Edicions ha preparat una guia per a conèixer les diferents espècies d'ocells que podrem trobar a aquestes zones: des del corredor saharià, la hubara, el pinsà canari, el canari o la mallerenga africana, fins a multitud d'espècies aquàtiques com paràsits, baldrigues, xatracs, ...

En aquest llibre hi trobarem il·lustracions de totes aquestes espècies, explicacions de com identificar-les, el cant, l'estatus i l'hàbitat, i en alguns casos també mapes amb la seva distribució.

En conclusió: una bona eina per endinsar-nos al coneixement de la fauna ornitològica d'aquestes illes atlàntiques.

Enllaç de la botiga: https://www.lynxeds.com/ca/producte/aves-de-macaronesia/