dijous, 17 de juny del 2021

Bec de serra mitjà (Mergus serrator) a Cambrils

Bec de serra mitjà (Mergus serrator)
Bec de serra mitjà (Mergus serrator)

El 18/01/20 em vaig llevar d'hora i em vaig desplaçar a Cambrils, a la desembocadura de la riera de Riudoms, doncs es tracta d'un bon lloc on observar gavines de diferents espècies i xatracs durant l'hivern.
Tot i que el dia estava força ennuvolat i faltava llum, vaig tenir la sort de poder observar entre les gavines vulgars un bec de serra mitjà (Mergus serrator), un moixó bastant escàs a Catalunya que només s'observa durant l'hivern de forma puntual a les nostres costes.
Us deixo algunes fotografies d'aquest preciós exemplar.

Bec de serra mitjà (Mergus serrator)
Bec de serra mitjà (Mergus serrator)

Bec de serra mitjà (Mergus serrator)
Bec de serra mitjà (Mergus serrator)

Bec de serra mitjà (Mergus serrator)
Bec de serra mitjà (Mergus serrator)

Bec de serra mitjà (Mergus serrator)
Bec de serra mitjà (Mergus serrator)