dissabte, 26 de juny del 2021

Associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN)


Des del mes d'octubre de 2018 col·laboro amb l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN).

El CEN és una entitat sense finalitat de lucre (ONG) de base científica que duu a terme accions de custòdia del territori, restauració ecològica, conservació d'espècies amenaçades, control d'espècies exòtiques invasores, recerca científica, conscienciació i divulgació i també tasques de voluntariat.

Col·laboro amb l'entitat amb l'objectiu d'oferir informació sobre els ocells del nostre país organitzant tallers i sortides ornitològiques de diferents tipus. Actualment, a més a més, en sóc el secretari.

Per exemple dirigeixo el Club de les Mallerengues CEN que agrupa les sortides on l'objectiu és fer una introducció a l'ornitologia a famílies sense coneixements en aquest camp mitjançant petites excursions a indrets d'especial interès per a l'observació d'ocells.

Taller de caixes niu al Parc Samà

Sortida al Catllar
 
També he participat en altres sortides, com per exemple les jornades de neteja organitzades per Decathlon.

Jornada amb Decathlon

En aquest portal us anirem informant de les properes sortides. Si voleu estar al corrent de les diferents activitats de CEN podeu enviar un correu a birdingcatalunya@gmail.com per a que us incloguem a la llista d'e-mails on informarem de les properes activitats.

Podeu veure més informació sobre l'entitat a la seva web i blog:
- https://assoc-cen.org/
- https://assoc-cen.org/blog/

Trist (Cisticola juncidis)
Trist (Cisticola juncidis) observat durant una de les sortides