diumenge, 29 de gener del 2023

5è Concurs de Fotografia d'Ocells


Birding Catalunya i Herrerillo.com organitzem conjuntament el 5è Concurs de Fotografia d'Ocells, patrocinat un cop més per Tundra Ediciones.

REQUISITS

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies.
Les fotografies hauran de tenir com a protagonista qualsevol espècie d'ocell al seu hàbitat, i es valorarà la composició, originalitat i qualitat de la fotografia. Les imatges rebudes, que seguiran essent propietat dels autors, passaran a formar part de l'arxiu de Herrerillo.com i BirdingCatalunya.com i, per tant, podran reproduir-se a aquests portals per a il·lustrar fitxes i articles relacionats amb les espècies pertinents, sempre mencionant-ne l'autor. Mitjançant l'enviament de les imatges el participant accepta aquestes condicions i confirma que les fotografies són de la seva propietat. En el cas que un participant envii una fotografia de la que no en sigui l'autor passarà a ser automàticament desqualificat del concurs.

PRESENTACIÓ DE LES IMATGES
Els participants podran presentar les seves fotografies al concurs de 3 maneres diferents:
- Mitjançant un correu electrònic: birdingcatalunya@gmail.com
- A Instagram, compartint les imatges amb el hashtag #concurso_herrerillo
- A Twitter, compartint les imatges amb el hashtag #concurso_herrerillo

TERMINIS
El termini per presentar les fotografies s'inicia el dia 29/01/23 a les 00.00h i finalitza el dia 12/02/23 a les 23:59h, en que es tancarà la recepció d'imatges.
Durant aquella setmana publicarem un article amb les imatges finalistes i ens posarem en contacte amb el guanyador mitjançant el mitjà que hagi utilitzat per enviar les fotografies per tal de demanar-li les dades per l'enviament del premi.

PREMI
El premi, per a un únic guanyador, és el següent lot de llibres de Tundra Ediciones:
- Viaje a las rapaces
- Fotografía de naturaleza en acción
- Lot dels 8 llibres de la col·lecció Jack London

El jurat encarregat d'escollir el guanyador del concurs estarà format per dos representants de Tundra Ediciones, i per Enric Pàmies, de Herrerillo.com/Birding Catalunya.

Premi del concurs