dissabte, 19 de juny del 2021

Tord ala-roig (Turdus iliacus)

Tord ala-roig (Turdus iliacus)
Tord ala-roig (Turdus iliacus)

Tot i que la fotografia no tingui massa valor, sempre fa il·lusió poder fer un nou bimbo. En aquest cas es tracta del tord ala-roig (Turdus iliacus), una espècie que ve a les nostres contrades a passar els mesos més freds de l'any, i els seus efectius poden variar molt d'un hivern a l'altre.

Aquest exemplar el vaig observar al Catllar. En un primer moment em va passar volant ràpid per davant, i em va semblar observar les tonalitats vermelloses dels seus laterals. Per confirmar-ho vaig fotografiar, ni que fos de lluny, tots els ocells que semblessin tords o grives. Revisant les fotografies vaig trobar aquest tord ala-roig, identificable gràcies als seus laterals vermells i la seva marcada cella.