dijous, 26 de setembre del 2019

Club de les Mallerengues CEN: Anellament a Mas de Gomis (Alcover)

Raspinell
Torrent que passa per Mas de Gomis

El diumenge 20 d'octubre a les 10:00h farem una visita al Mas de Gomis, a Alcover. Es tracta d'una finca d'unes 40 hectàrees entre boscos i muntanya, al bell mig de la natura, que té subscrit un acord de custòdia del territori amb l'Associació CEN i actualment duu a terme diferents projectes de conservació.

La visita constarà de dues activitats:
- L’ornitòleg Sergi Sales ens explicarà en què consisteix l'anellament d'ocells i podrem observa de ben a prop les espècies que viuen a aquesta finca.
- De la mà d'Enric Pàmies farem una petita excursió per la finca, per tal de conèixer els diferents hàbitats que hi trobem i també per a observar les espècies d'ocells que viuen en cada racó.

Inscripcions: Has d’enviar un correu electrònic a birding.catalunya@assoc-cen.org per reservar plaça, indicant nom i cognom, edat i municipi de residència de tots els interessats abans del 18 d'octubre.

Lloc de trobada: Mas de Gomis. Carretera d'Alcover a Mont-ral, Km. 6'8.

Material: Calçat còmode i aigua. Es recomana portar prismàtics i guia d’ocells, qui en tingui.

Monitors: Sergi Sales i Enric Pàmies

Proposem fer un donatiu mínim de 5 €/persona destinats a donar suport als nostres projectes de conservació.

Apte per a totes les edats i especialment pensat per a famílies. Les sortides del Club de les Mallerengues CEN estan pensats per a iniciar-se en el món dels ocells.

Places limitades.

Mallerenga carbonera

Mastegatatxes fotografiat a Mas de Gomis
Boscos de Mas de Gomis

Estany