dijous, 16 de novembre del 2017

Atles del ocells nidificants de Barcelona

Atles del ocells nidificants de Barcelona
Autors: Anton, M. / Herrando, S. / Garcia, D. / Ferrer, X. / Cebrian, R.
Editorial: Ajuntament de Barcelona/ICO/UB/Zoo de Barcelona
Any: 2017
Pàgines: 281
Idiomes: Català/ Castellà/ Anglès
Enquadernació: Tapa tova
Isbn: 978-84-9168-023-9

Atles del ocells nidificants de Barcelona
Atles del ocells nidificants de Barcelona

Acabat de sortir del forn, us presentem el llibre "Atles dels ocells nidificants de Barcelona", una obra impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Català d'Ornitologia, la Universitat de Barcelona i el Zoo de Barcelona.
Aquest projecte es va iniciar l'any 2011. Més de 300 persones han col·laborat amb les seves observacions els anys 2012-15 al terme municipal de Barcelona.

Amb aquestes valuoses dades s'ha fet un atles de les espècies nidificants presents a Barcelona, amb diversos mapes de presència i abundància.
De cada espècie trobarem informació respecte a la seva Distribució i ecologia, Població, tendència i conservació, i Serveis ecosistèmics.Aquestes dades han estat acompanyades de magnífiques il·lustracions de cada espècie, acompanyades també d'una il·lustració d'un "racó" de Barcelona.

El resultat és un obra molt ben editada, amb una gran presència, i amb unes dades magnífiques per a conèixer les diferents espècies nidificants al terme de Barcelona.Fitxa elaborada per: Enric Pàmies