Sobre nosaltres

Birding Catalunya neix el 15 de març de 2017 amb l'objectiu d'anar informant sobre les observacions que anem realitzant els diferents col·laboradors a diferents indrets de Catalunya (i, en ocasions, també en altres destins) per tal que puguin servir de referència a altres aficionats a l'ornitologia. També compartirem amb vosaltres informació sobre on observar ocells a Catalunya, fitxes d'espècies i altres articles relacionats amb l'ornitologia.

A partir del mes d'octubre de 2018 Birding Catalunya s'integra dins de l'associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) com un grup ornitològic dins l'entitat per tal de seguir informant a través d'aquest portal de tota la informació sobre ornitologia i també d'organitzar sortides ornitològiques de diferents nivells, com per exemple les d'introducció a l'observació d'aus en família sota el nom Club de les Mallerengues CEN.
Els col·laboradors que elaboren articles pel portal de Birding Catalunya són els següents:

Enric Pàmies
Administrador del blog i organitzador de les sortides del grup. Aficionat a l'ornitologia, herpetologia i a la fotografia de natura.
Visc a Reus (Tarragona). Administro també el portal sobre ornitologia El Herrerillo i el meu blog personal de fotografia (enricpamies.com). Pàgina d'Instagram: @herrerillo_com

Enric Pàmies

Víctor Iglesias
Aficionat a la fotografia de naturalesa i a l'ornitologia. Col·laborador en anellament científic d'aus.
La meva pàgina d'Instagram: @campodetenis
Visc a Els Alamús, Lleida.

Víctor Iglesias

Marta Bofarull
Sóc de Terrassa i aficionada a la fotografia, i ara estic saborejant-la encara més captant les aus i els seus entorns, un món fascinant que em va atrapant cada cop més.
La meva pàgina d'Instagram: @martabirding 

Marta Bofarull

Jaume Albaigès