divendres, 19 d’octubre de 2018

Birding Catalunya / CEN


Des del mes d'octubre de 2018 Birding Catalunya col·labora amb l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN).

El CEN és una entitat sense finalitat de lucre (ONG) de base científica que duu a terme accions de custòdia del territori, restauració ecològica, conservació d'espècies amenaçades, control d'espècies exòtiques invasores, recerca científica, conscienciació i divulgació i també tasques de voluntariat.

Birding Catalunya col·labora amb l'entitat amb l'objectiu d'oferir informació sobre els ocells del nostre país organitzant tallers i sortides ornitològiques de diferents tipus.
Per exemple, el Club de les Mallerengues CEN agruparà les sortides més bàsiques de totes, on l'objectiu és fer una introducció a l'ornitologia a famílies sense coneixements en aquest camp mitjançant petites excursions a indrets d'especial interès per a l'observació d'ocells.

En aquest portal us anirem informant de les properes sortides. Si voleu estar al corrent de les diferents activitats de CEN podeu enviar un correu a birding.catalunya@assoc-cen.org per a que us incloguem a la llista d'e-mails on informarem de les properes activitats.


Trist (Cisticola juncidis)
Trist (Cisticola juncidis) observat durant una de les sortides