divendres, 19 d’octubre de 2018

Birding Catalunya / CEN


Des del mes d'octubre de 2018 Birding Catalunya s'integra com el grup ornitològic dins de l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN).

El CEN és una entitat sense finalitat de lucre (ONG) de base científica que duu a terme accions de custòdia del territori, restauració ecològica, conservació d'espècies amenaçades, control d'espècies exòtiques invasores, recerca científica, conscienciació i divulgació i també tasques de voluntariat.

Birding Catalunya es constitueix com el grup ornitològic dins de l'entitat amb l'objectiu d'oferir informació sobre els ocells del nostre país mitjançant aquest portal, com també d'organitzar tallers i sortides ornitològiques de diferents tipus.
Per exemple, el Club de les Mallerengues CEN agruparà les sortides més bàsiques de totes, on l'objectiu és fer una introducció a l'ornitologia a famílies sense coneixements en aquest camp mitjançant petites excursions a indrets d'especial interès per a l'observació d'ocells.

En aquest portal us anirem informant de les properes sortides. Si voleu estar al corrent de les diferents activitats de CEN podeu enviar un correu a birding.catalunya@assoc-cen.org per a que us incloguem a la llista d'e-mails on informarem de les properes activitats.


Trist (Cisticola juncidis)
Trist (Cisticola juncidis) observat durant una de les sortides